Dragi otroci, dobrodošli na oratoriju! Letos smo ga še posebej veseli, saj nam druženja v živo res primanjkuje… Veselje, igra, pesem, molitev, delavnice in toliko lepih prijateljskih stikov!

Letošnja tema je: ORIGINALEN.SEM  To ne velja le za blaženega Carla Acutisa, junaka oratorija 2021. Originalen je prav vsak od nas. To originalnost nam bo oratorij pomagal bolje spoznati in jo živeti.

Zaradi epidemioloških razmer bo oratorij potekal v dveh terminih in z manjšim številom udeležencev (max. 70, če bo to dopustno; upoštevali bomo navodila NIJZ).

1. termin: 16. do 20. avgusta

2. termin: 23. do 27. avgusta

PRIJAVE že zbiramo in sicer preko elektronskega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Priporočen PRISPEVEK na udeleženca je 18 €. Zahvaljujemo se vam za vaš dar, ki nam pomaga pokriti stroške oratorija. Hvala tudi Mestni občini Novo mesto in župnijam, ki oratorij sofinancirajo in omogočajo, da je lahko vaš prispevek nižji kot sicer (prispevek brez sofinanciranja občine bi bil 26 €).
Prispevek oddate na prvi dan oratorija, prav tako tudi izjavo, ki jo vam bomo poslali po elektronskem naslovu ob potrditvi prijave.

Dodatne INFORMACIJE v zvezi s prijavo na oratorij in njegovo izvedbo boste prejemali na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavnici. Za dodatna pojasnila in vprašanja v zvezi s prijavo na Oratorij Novo mesto 2021 pa lahko pokličete s. Damjano Tramte FMA (031 262 266) ali nam pišete na oratorij.nm@gmail.com

Dobrodošli!